Kutalantie 2 13210 HÄMEENLINNA

Korkealaatuiset ja nykyaikaiset julkitilakalusteet

Satelliet Finland on osa suurta kansainvälistä Satelliet-ketjua, joka toimittaa julkitilakalusteita hotelleihin, ravintoloihin ja terasseille. Meiltä löydät myös toimivat kalusteratkaisut liiketiloihin, toimistoihin ja oppilaitoksiin sekä terveydenhuoltoon. Lisäksi tarjoamme monipuolisen kalustemalliston vapaa-ajan tiloihin. Edustamiimme brändeihin kuuluvat Kartell, Vitra, Fritz Hansen, HAY, Pedrali ja Johanson. Kun tarvitset laadukkaita sekä juuri tiloihisi sopivia julkitilakalusteita missä tahansa Suomessa, ota meihin yhteyttä!

Julkisten tilan kalusteet omasta mallistosta

Satelliet-ketjulla on oma julkisen tilan kalusteisiin erikoistunut suunnittelu- ja tuotekehitysorganisaatio. Kaikki julkitilakalusteiden mallit ja rakenteet ovat aina testattuja ja taatusti julkitiloihin sopivia. Jokaisen tehtaan tuotannon päässä on oma laatukontrolleri, joka takaa kalusteiden tunnetun korkean laadun. Laadun lisäksi panostamme tuotteissamme innovatiivisuuteen ja trendikkyyteen. Olemme halunneet myös panostaa helposti valittavaan julkitilasisustukseen: tuoteperheistämme löydät aina toisiinsa sopivat tuolit, nojatuolit, baarituolit ja sohvat sekä pöydät. Kaikkiin kalusteisiin löytyy myös sopivia pöytiä, tarjoilupöytiä, raheja, jakkaroita, kukkaruukkuja, aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja.

Säätä ja aikaa kestävät materiaalit

Kaikki ulkokalusteissamme käytettävät punokset on valmistettu HDPE:stä eli erittäin tiheästä polythyleenistä. HDPE-punos kestää UV-säteitä (100 % UV-suoja) eikä muuta väriään auringonpaisteessa. Se myös säilyttää joustavuutensa, ja tästä syystä punos ei kovetu / murru ulkokäytössä. Alumiinilevyn, josta kalusteiden putket on valmistettu, paksuus on vähintään 2 mm. Tämä kahden millimetrin paksuus on standardi, jolloin putki ei murru. Alumiini käsitellään aina ulkokäyttöön sopivaksi joko anodisoimalla tai pulverimaalauksella. Osassa kalusteita on myös RVS-käsittely, joka suojaa tuotetta kulumiselta. Pulverimaalaus on aina polyesteriä, joka on tarkoitettu kestämään ulkokäytössä. Ennen maalausta pinta käsitellään aina primerillä, jotta maalipinta tarttuu hyvin.

Kaikki kalusteiden rungot on hitsattu ammattitaidolla ja laadukkaasti, jolloin rakenne kestää kovaakin käyttöä. Kalusteissa käytettävä ruostumaton teräs on RVS 304 AINSI. Ruostumaton teräs sopii ulkokalusteisiin, paitsi rannikkoalueille, joissa on korkea suolapitoisuus. Uima-allasalueille ruostumaton teräs sopii vain, jos se ei ole kosketuksissa kloorin kanssa. Kaikki kalusteemme sopivat myös sisäkäyttöön.

Käytännöllinen suunnittelu helpottaa ulkokalusteiden käyttöä

Jotta esimerkiksi ravintolan terassikalusteiden käyttö olisi käytännössä mahdollisimman vaivatonta, olemme suunnitelleet mallistojemme ulkokalusteet niin, että kaikki tuolit on mahdollista kiinnittää ketjulla tai vaijerilla. Jos tuolin design on sellainen, että siihen ei saa ketjua, on tuolin istuimen alla katseelta suojassa erillinen rengas tai putki tätä varten.

Kestävät ja Euroopassa valmistetut kankaat

Tuotteissa käytetyt kankaat ja tekstiilit tulevat tunnetuilta ja laadukkailta tehtailta, kuten Sunbrellalta ja Batylineltä. Nämä tehtaat ovat erikoistuneet ulkokalusteiden kankaisiin. Esimerkiksi Sunbrellan kankaat on värjätty kuituina, jolloin ne eivät haalistu käytössä ja auringonvalossa. Kankaat valmistetaan Euroopassa. Sunbrellan kankaita käytetään paljon esimerkiksi huippuristeilijöissä.

Kysy tarjous korkealaatuisista ja tyylikkäistä julkitilakalusteista

Kun tarvitset pitkäikäisiä ja tyylikkäitä julkitilakalusteita esimerkiksi ravintolaan, hotelliin, aulatilaan, kokoustiloihin tai hoivakiinteistöihin, ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous! Satelliet Finland toimittaa julkitilakalusteet koko Suomen laajuisesti mitä erilaisimpiin tiloihin ja kohteisiin. Avustamme mielellämme myös oikeiden kalusteiden valinnassa.

550 SC Twine AC